ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

gsa3Με νίκη ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου τις υποχρεώσεις της στα play off για την άνοδο μίας ομάδας στη Γ’ εθνική του μπάσκετ η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα που επικράτησε άνετα του Αλμυρού με 70 – 63.

Οι παίκτες του Ανδρέα Γιαννόπουλου μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι και στο τέλος της 1ης περιόδου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 7 -12. Στη δεύτερη περίοδο πήραν όμως την τύχη του παιχνιδιού στα χέρια τους και την κέρδισαν με 23 – 12, έχοντας ένα σημαντικό προβάδισμα 6 πόντων 30 – 24 στο ημίχρονο.

gsa2Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Αμπελώνα μπήκαν εξίσου δυνατά στο παιχνίδι ανεβάζοντας τη διαφορά ακόμη και στους 12 πόντους όμως η αστοχία τους κάτω από το καλάθι σε συνάρτηση με 5 τρίποντα που πέτυχαν οι παίκτες του Αλμυρού έφεραν το παιχνίδι στον πόντο για να κλείσει η τρίτη περίοδος με 20 -23 και συνολικά 50 – 47.

Στην τέταρτη περίοδο η ομάδα του Αμπελώνα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αλμυρό, πήρε την τέταρτη περίοδο με 20 – 16 και το παιχνίδι με 70 – 63.

Για τον Αμπελώνα έπαιξαν οι: Θ. Μπαμπανάτσας 16 (4 τρίποντα), Τσακνάκης 15 (2 τρίποντα), Μαστοροδήμος 15, Σουλιώτης 14, Μπιζιάκης 7, Παλάσκας 2Καρπούζας 1, Ν.Μπαμπανάτσας, Τεκούσης και Λάππας.

gsa5Το παιχνίδι μεταξύ άλλων παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος ενώ ο πρόεδρος του Γ.Σ. Αμπελώνα Σ. Τζιούφας μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα ζητώντας από το φίλαθλο κόσμο της περιοχής να στηρίξει την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια με τα υπόλοιπα παιχνίδια των play off ώστε να πετύχει το στόχο της που είναι η άνοδος στη Γ’ εθνική. Επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο 18 Απριλίου στην Αγιά με την τοπική ομάδα που κέρδισε χθες τα Φάρσαλα.

gsa1 gsa4 gsa6

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ