ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

IMG_20150404_194531-1Συνάντηση και συζήτηση εφ όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε σε χαλαρό κλίμα ανάμεσα στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Βασίλη Κόκκαλης και στη Συντονιστική Επιτροπή για το νομό Λάρισας, παρουσία και των πολιτευτών του κινήματος.

Η συζήτηση κάλυψε όλα τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας με τον κ. Κόκκαλη να δίνει διευκρινήσεις για τις μέχρι τώρα πολιτικές κινήσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης, μετά την κοινοβουλευτική στήριξη και συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Κόκκαλης επεσήμανε την τεράστια σημασία για την κοινωνία και τη χώρα ολόκληρη της κοινοβουλευτικής σύμπραξης των δυο γνήσιων αντιμνημονιακών σχηματισμών και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, ενώ μετέφερε αγωνιστικό χαιρετισμό του προέδρου του κινήματος κ. Πάνου Καμμένου.

Μετά τη λήξη της συνάντησης ο κ. Κόκκαλης δήλωσε:

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντήσω από κοντά όλους τους συμμαχητές του κινήματος, τα στελέχη εκείνα που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού, ενός αγώνα που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκρότηση της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Η συνάντησή μου αυτή αποτελεί την αρχή μιας σειράς παρόμοιων συναντήσεων, καθώς εμείς στους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωρίζουμε από την πρώτη μέρα πως δεν υπάρχουν στελέχη πρώτης και δεύτερης κατηγορίας και πως ο αγώνας είναι κοινός από όποιο μετερίζι και αν τον δίνει ο καθένας.

Ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ