Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 2-0 ΤΟ ΓΑΖΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

TYΟ Τύρναβος νίκησε 2-0 με την ψυχή στο στόμα τον υποβιβασμένο Εθνικό Σερρών και πλέον θα παλέψει για την παραμονή του στα πλέι άουτ, εκεί όπου μπαίνει με μηδέν βαθμούς για να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Χαραλαμπίδη συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Γάζωρο που αγωνιζόταν από το 67’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Γούπου και κατόρθωσε να λυτρωθεί με δύο τέρματα στο 83’ και στο 94’ της συνάντησης, τα οποία σημείωσαν οι Λαμπρόπουλος και Αλεξίου αντίστοιχα.

Ο Τύρναβος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θέλοντας να πάρει γρήγορα κεφάλι στο σκορ πίεζε σε όλο το γήπεδο τον αντίπαλο, όμως οι παίκτες δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που είχαν. Αποκορύφωμα ήταν το χαμένο πέναλτι του 24’,

που κέρδισε ο Σουλιώτης, όταν η μπάλα στην κεφαλιά που έκανε βρήκε στο

χέρι του Κρεββατά. Ο Κυριάκος το εκτέλεσε, χωρίς να καταφέρει να βρει στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τύρναβος πίεσε χωρίς όμως να μπορέσει να φανεί απειλητικός. Πέτυχε γκολ στο 54’ με σκόρερ τον Γεωργίου, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 64’ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γούπος. Οι Θεσσαλοί πίεσαν στο μισό γήπεδο στα τελευταία λεπτά και στο 83’ κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα του Εθνικού Σερρών με σκόρερ τον Λαμπρόπουλο. Στο 94’ ο Αλεξίου «σφράγισε» τη νίκη του Τυρνάβου, που πλέον θα παλέψει για την παραμονή

του στα πλέι άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης):* Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Στεργιανός, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος (46′ Ποκόνγκ), Γεωργίου, Γκούρτσας (65′ Αλεξίου), Χαλούλος (52′ Όττα).

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου):* Γούπος, Αγγελίδης (87’ Κωφοκώτσιος), Παπαϊωάννου, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδημητρίου, Ανδρέου (67′ Κραβαρίτης), Κρεββατάς, Δούμτσιος (80′ Νικολίτσας), Ελευθεριάδης, Τσιλούλης.

ΦΩΤΟ: footballleaguenews.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ