ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΑΓΑΚΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

agakosΣυνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας κ. Γεώργιο Αγάκο, είχε πρόσφατα, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και η οποία είχε κατά βάση εθιμοτυπικό χαρακτήρα, λόγω της ανάληψης καθηκόντων από το νέο  Αστυνομικό Διευθυντή, συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συνεργασία Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, από τον κ. Καλογιάννη, τέθηκε το ζήτημα της λειτουργίας του κέντρου της πόλης ειδικά σε ότι σχετίζεται με τους ελέγχους της Τροχαίας για την παράνομη στάση στάθμευση στην πόλη και ειδικότερα στο δίκτυο των πεζοδρόμων της πόλης.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων ζήτησε τη στενότερη συνεργασία με την ΕΛΑΣ για την αποκατάσταση της εύρυθμης κατάστασης στο κέντρο της πόλης, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Ευχήθηκα στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή δύναμη και επιτυχία στα νέα του σημαντικά καθήκοντα. Η συνάντηση με τον κ. Αγάκο ήταν ουσιαστική. Συζητήσαμε για τα επίπεδα της συνεργασίας μας. Ζήτησα την καλύτερη αστυνόμευση του κέντρου της πόλης και ειδικότερα σε ότι έχει σχέση με την παράνομη στάθμευση.

Ωστόσο, θα ήθελα να σημειώσω, πως όσοι αστυνομικοί και να διατεθούν στην αστυνόμευση του κέντρου, δεν θα είναι αρκετοί.  εάν οι συμπολίτες δεν συνειδητοποιήσουν ότι η λειτουργία της πόλης μας αφορά όλους.  Προφανώς δεν είναι υπεύθυνη στάση, η στάθμευση ΙΧ σε πεζοδρόμους ακόμα και πλατείες.

Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Αγάκος θα υπηρετήσει με αφοσίωση και υψηλό επαγγελματισμό τα νέα του καθήκοντα. Από την πλευρά μου, τονίζω ότι ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης του, όπου χρειαστεί.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ