ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

DSC02040Κανονικά δόθηκαν την Μ. Δευτέρα τα τρόφιμα στους δικαιούχους του Κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Τυρνάβου ενόψει του Αγίου Πάσχα και σύμφωνα με την προγενέστερη ανακοίνωση τού “Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής¨.

Στον Τύρναβο και στον Αμπελώνα διανεμήθηκαν από την πρόεδρο κ. Φανή Λαγκιόλη-Μπίλιου και τους εργαζόμενους του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. ,και στις τοπικές κοινότητες Άργυροπουλίου, Δαμασίου, Δένδρων, Δελερίων από τούς προέδρους αυτών. Οι δικαιούχοι είναι σύμφωνα με τα κριτήρια  που θεσπίστηκαν  με την σχετική  απόφαση του Δ.Σ. με αρ. 91/30-10-2014   ,και μετά την κοινωνική ερευνα στα σπίτια πού έγινε από την κοινωνική λειτουργό τού Οργανισμού.

DSC02030Τονίζεται ότι στόχος  της προέδρου είναι να δίνονται πιο συχνά τρόφιμα και σε αυτό συνετέλεσε και  η προσφορά της αντιμισθίας της στο Κοινωνικό παντοπωλείο. Επίσης γνωστοποιείται ότι λόγω του ενδιαφέροντος συμπολιτών μας για την εγγραφή στην λίστα των δικαιούχων στο κοινωνικό παντοπωλείο ,η ημερομηνία είναι ανοιχτή. Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Γραφείο Διεύθυνσης τού Ο.Κ.Π.Δ.Τ στο ισόγειο τού Δημαρχείου Τυρνάβου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ