ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΈΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

δρασηΕπιστολή στη σελίδα paidis.com με την οποία καταγγέλλει τη δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου και ειδικότερα το δήμαρχο για την ενέργειά του να τιμωρήσει με διοικητική ποινή 5 ημερών υπάλληλο του δήμου, απέστειλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δράσης Πολιτών» Στ. Ροντούλης, Θεόδωρος Λάππας και Ανδρέας Ξηρομερήσιος αφήνοντας αιχμές και κατά διοικητικών προϊσταμένων του δήμου. Στην επιστολή αναφέρουν τα εξής:

«Κύριε Παιδή,

Οι Απόκριες έχουν περάσει και, έτσι, αναγκαστικά και η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση έχει αποβάλει το φιλολαϊκό και φιλεργατικό της προσωπείο.

Διατυπώνουμε τον ισχυρισμό αυτό, καθόσον από τις προεκλογικές εξέδρες ο κ. Σαρχώσης φωνασκούσε και έσκιζε τα ιμάτιά του για τα δικαιώματα των εργαζομένων στο Δήμο Τυρνάβου, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να καταγγέλλει την προηγούμενη δημοτική αρχή για αντεργατική συμπεριφορά και νοοτροπία.

Ας δούμε, όμως, τη γρήγορη μεταμόρφωση και τα ‘’ έπεα πτερόεντα’’ του κ. Σαρχώση, για να καταδειχθεί και το μέγεθος της υποκρισίας του.

Μετά την παρέλευση ολίγων μόνο μηνών ο κ. Σαρχώσης ξέχασε τα υπεσχημένα, ξέχασε τους όρκους περί κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης και αποφάσισε να διοικήσει, μάλλον μέσω μεγαλοσχημόνων διοικητικών προϊσταμένων που το ‘’παίζουν’’ οι ‘’αντ’ αυτού’’.

Ποια ‘’μεγάλη’’ απόφαση έλαβε, λοιπόν, ο κ. Σαρχώσης; Πολύ απλά, τιμώρησε μια εργαζόμενη στο Δήμο Τυρνάβου μητέρα, που βρίσκεται στην υπηρεσία επί 22 συναπτά έτη, που η μέχρι τώρα πορεία της δεν έχει κανένα ψεγάδι, που ανιδιοτελώς και αμισθί εξυπηρετούσε το διοικητικό φόρτο σε Αμπελώνα, Δελέρια και Ροδιά, επειδή, άκουσον- άκουσον, αντιμίλησε σε μια αιρετή εκπρόσωπο του κ. Σαρχώση. Με μια μονοκοντυλιά, λοιπόν, έσβησαν την προσφορά ζωής μιας εργαζόμενης μητέρας, επιβάλλοντας διοικητική ποινή πέντε ημερών, εντελώς ανερυθρίαστα και αφού πρώτα άσκησαν παντοειδείς πιέσεις στην εν λόγω εργαζόμενη, μέσω βεβαίως των γνωστών ‘’αντ’ αυτού’’, για να πειθαρχήσει στις υποδείξεις τους.

Ποταπά, δηλαδή, και μικρόνοα πράγματα, που η «Δράση Πολιτών» στηλιτεύει με όλες της τις δυνάμεις. Και επειδή κάποιοι, προφανώς, δεν έχουν τσίπα, είμαστε τουλάχιστον εμείς υποχρεωμένοι, ως Δημοτική Παράταξη, να ζητήσουμε συγγνώμη από την εν λόγω υπάλληλο, υπογραμμίζοντας ότι η προσφορά κανενός δεν διαγράφεται από μικρόψυχες συμπεριφορές μικρόψυχων ανθρώπων.

Πάντως, καλά θα κάνει ο κ. Σαρχώσης να θυμάται ότι ‘’επί ανθρώπων άρχει και ουκ αεί άρχει’’».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ