ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΔ

ΝΔΤο πρώτο βήμα προς τη συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας, που είχε προαναγγείλει ο Αντώνης Σαμαράς ως “αντίδοτο” στις εσωκομματικές πιέσεις για συνέδριο, έγινε, ώστε μετά το Πάσχα να ξεκινήσει το γαλάζιο οδοιπορικό στην κοινωνία.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ προχώρησε στη συγκρότηση οργανωτικής επιτροπής που θα διοργανώσει τις προσυνδιασκέψεις και την άτυπου χαρακτήρα εθνική συνδιάσκεψη του κόμματος- ένα όργανο, στο οποιο μπορεί να γίνει διάλογος αλλά το οποίο δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις επί ιδεολογικών και οργανωτικών θεμάτων και κυρίως επί προσώπων.

Η πρώτη προσυνδιάσκεψη της ΝΔ θα γίνει στη Θεσσαλία μετά το Πάσχα (πιθανόν μία εβδομάδα μετά την Κυριακή του Θωμά) και οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν καλύπτοντας όλες τις περιφέρειες, με τελικό “σταθμό” την Αθήνα στις αρχές Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Οργανωτική Επιτροπή θα αποτελείται από τα παρακάτω στελέχη:

Αξιώτης Βασίλης, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, Ιωαννίδης Σάκης, Καλογερόπουλος Δημήτρης, Κεφαλογιάννης Μανώλης, Κόκκαλης Αλέκος, Λουλουδάκης Γιώργος, Μαραβέλιας Δημήτρης, Μπούρας Θανάσης, Παπαμιμίκος Ανδρέας, Πλακιωτάκης Γιάννης, Συρεγγέλα Μαρία, Τάτσης Θανάσης, Ταυρής Φίλιππος και Τσιμάρας Κώστας Συντονιστές ορίζονται οι Μπούρας Θανάσης και Ταυρής Φίλιππος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ