e – ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

λαρισαΟ Δήμος Λαρισαίων, έχοντας σαν σκοπό την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης του πολίτη και των επιχειρήσεων είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι προχωρά στην εφαρμογή του έργου LGAF:«Ενιαίο Διαδικτυακό Περιβάλλον ΟΤΑ για Παροχή Υπηρεσιών στον Πολίτη και στις Επιχειρήσεις», μιας Τεχνολογικής Πλατφόρμας (web εφαρμογής) που περιλαμβάνει λειτουργικά συστήματα παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία (e-Service) που διατίθεται επί του παρόντος, είναι αυτή της Πληρωμής Δημοτικών Τελών και συγκεκριμένα του Τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων 5%, του Τέλους παρεπιδημούντων και του Τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων 0,5%.

Διαδικασία Εγγραφής – Ταυτοποίησης

Αν είστε εκπρόσωπος ή λογιστής της επιχείρησης και επιθυμείτε να χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να έχετε εγγραφεί ο ίδιος σαν χρήστης της πλατφόρμας. Η εγγραφή-ταυτοποίησή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους δύο (2) τρόπους:

  1. Με μετάβασή σας στην διεύθυνση http://iams1.lgaf.kedke.gr/iam_registration/ και ακολουθώντας τον οδηγό εγγραφής, συμπληρώνετε στη φόρμα τα υποχρεωτικά πεδία (σημ.: Το πεδίο ΑΦΜ είναι υποχρεωτικό) με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Αν επιθυμείτε βοήθεια για την ηλεκτρονική σας εγγραφή, μπορείτε να επικοινωνήστε με το Τμήμα Υποστήριξης Μηχανογραφικών Εφαρμογών, αρμοδ.: Κολοβού Γ., Τηλ.:2413500301, e-mail:comput@larissa-dimos.gr

Στη συνέχεια θα προσέλθετε στο Δήμο Λαρισαίων (Τμήμα Εσόδων, Ίωνος Δραγούμη 1, 1ος όροφος, αρμοδ.: Κατσούπα Γ., Πέτρου Σ.) προσκομίζοντας το δελτίο της αστυνομικής σας ταυτότητας και εξουσιοδότηση (με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής) της επιχείρησης που εκπροσωπείτε για να γίνει η ταυτοποίηση.

ή

  1. Με παρουσία σας στο Τμήμα Εσόδων της Διεύθυνσης Τοπικής Αγροτικής Οικονομίας, (ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, Ίωνος Δραγούμη 1, 1ος όροφος, αρμοδ.: Κατσούπα Γ., Πέτρου Σ.) προσκομίζοντας το δελτίο της αστυνομικής σας ταυτότητας και εξουσιοδότηση (με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής) της επιχείρησης που εκπροσωπείτε όπου θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα η εγγραφή και η ταυτοποίησή σας.

Για όσους κάνουν χρήση της πλατφόρμας για πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Απριλίου, η εγγραφή –ταυτοποίησή τους πρέπει να γίνει έγκαιρα, επιθυμητό έως Τετάρτη 22/04/2015. Στη συνέχεια ο Δήμος Λαρισαίων θα προχωρήσει στην ενημέρωση – εκπαίδευση των εν δυνάμει χρηστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ