ΈΔΩΣΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

100_9326Πάνω από 70 άτομα προσήλθαν πρόθυμα σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, 7-4-2015, στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, που οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η ΕΛΠΙΔΑ” ειδικά για το Πάσχα και για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε αίμα, που, λόγω των εορτών, παρουσιάζεται στα Νοσοκομεία.

Μεταξύ αυτών ήταν και 7 άτομα, που ήλθαν και έδωσαν αίμα για πρώτη φορά στο Σύλλογο “Η ΕΛΠΙΔΑ”.

“Ελπίζουμε και προσδοκούμε όχι απλά να συνεχίσουν οι ίδιοι και στις επόμενες αιμοδοσίες μας, αλλά να φροντίσουν να φέρουν μαζί τους και κάποιους γνωστούς και φίλους τους.

100_9327 100_9329Μόνο με τη συνεχή προσέλκυση και προσέλευση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών θα πετύχουμε το στόχο: Να γίνουμε εντελώς αυτάρκεις σε αίμα στον τόπο μας και γενικότερα στην Πατρίδα μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες μας, που μια τέτοια μέρα, Μεγάλη Τρίτη και με τόσο κρύο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πρόσφεραν το αίμα τους για τον άρρωστο συνάνθρωπό μας και τους ευχόμαστε “Χρόνια Πολλά” και “Καλή Ανάσταση”. Μακάρι την πράξη τους να την ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι υγιείς συνάνθρωποί μας.

Μεταξύ των αιμοδοτών μας ήταν ο πρώην Υφυπουργός Γεωργίας, πρώην Βουλευτής του Νομού και σήμερα Δ.Σ. Τυρνάβου κ. Αστέριος Ροντούλης, ο πρώην Δήμαρχος Αμπελώνα κ. Αθανάσιος Χρυσοβέργης, ο Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Μάριος Κουκουβίνος, δυο αιμοδότες μας οι κ. κ. Κουτρούλης Χαρίλαος και Πετρωτός Κων/νος με πάνω από 60 αιμοδοσίες και τέσσερις νέοι οι: Ντάλλας Λάμπρος, Σακοράφα Ολυμπία, Ευαγγελούλης Βασίλειος και Ζαχαράκη Δήμητρα κάτω των 25 ετών.

Όσοι δεν μπόρεσαν, λόγω της νηστείας, να δώσουν αίμα σήμερα, μπορούν να πάνε αμέσως μετά το Πάσχα στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, ή σε οποιοδήποτε άλλο Νοσοκομείο και να δώσουν εκεί αίμα, δηλώνοντας, αν θέλουν, ότι το δίνουν για το Σύλλογο Αμπελώνα “Η ΕΛΠΙΔΑ”.

100_9337Οι επόμενες αιμοδοσίες του Συλλόγου θα γίνουν τον Ιούνιο ως εξής: Την Πέμπτη στις 11 Ιουνίου 2015 στα Δελέρια, την Παρασκευή στις 12-6-2015 στη Ροδιά και την Κυριακή στις 21 Ιουνίου 2015 στον Αμπελώνα.

Να είμαστε και πάλι όλοι παρόντες!!!!”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Απ. Παπαϊωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ