ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Θ. ΓΚΑΤΗ

Τί αναφέρει για το τραγικό συμβάν η αστυνομία

66ff5b031c6df1847904d263cc6358af_LΣτο πένθος βυθίστηκε σήμερα η μικρή κοινωνία των Δένδρων αλλά και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός του νομού που θρηνούν το θάνατο του 21χρονου Θανάση Γκάτη, ενός ατόμου ιδιαίτερα αγαπητού στην τοπική κοινωνία ο οποίος υπήρξε αθλητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κεραυνού Δένδρων αλλά και καλαθοσφαιριστής της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΑΕΛ.

Ο άτυχος 21χρονός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από σύγκρουση του ΙΧ που οδηγούσε  με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο δρόμο Γιάννουλης- Τιρνάβου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΛ

Με αφορμή το θάνατο του Θανάση Γκάτη η διοίκηση της ακαδημίας μπάσκετ της ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές της ΑΕΛ  εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την άδικη απώλεια του πρώην καλαθοσφαιριστή της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΑΕΛ, καθώς και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Θανάση…»

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας για το θλιβερό συμβάν αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα (08-04-2015) το πρωί στο 7ο χλμ Λάρισας – Κοζάνης, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ. λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ