ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ

DSC05746Ξεκίνησε τη λειτουργία του το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς με την διανομή πακέτων τροφίμων για τους πρώτους 67 ωφελούμενους . Μετά από τις εθελοντικές προσφορές των πολιτών και τις προμήθειες που έκανε ο Δήμος υπάρχει  επάρκεια προϊόντων  για να καλυφθούν οι ανάγκες  σύμφωνα πάντα με την απόφαση της διαχειριστικής επιτροπής.

Στα πλαίσια αυτά μεγάλη είναι η εθελοντική προσπάθεια που γίνεται από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιβοίας    “Ο ΟΜΗΡΟΣ” , το Σύλλογο Γυναικών Μελιβοίας και τον  Α.Ο. Φιλοκτήτης σε συνεργασία με τον Μ.Π.Σ. Αγιωτών “Μιλτιάδης Δάλλας” και τη θεατρική του ομάδα για την υποστήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αγιάς.

Την Τρίτη 14 Απριλίου 2015 και ώρα 20:30 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Μελιβοίας πραγματοποιείται εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αγιάς ,ανεβάζοντας τη θεατρική παράσταση με τίτλο  “Λες να…Μπα δεν…Ε, κι άμα… Ε τότε”. Οι θεατές αντί εισιτηρίου παρακαλούνται να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας.

DSC05748Το κοινωνικό παντοπωλείο θα λειτουργεί κάθε  Τρίτη και Παρασκευή 10πμ με 1μμ για είδη  ένδυσης ,υπόδησης και παιδικά παιχνίδια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ