ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

DSCN9583Το πρόγραμμα διανομής τροφίμων σε απόρους συμπολίτες ενεργοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, δράση, η οποία βεβαίως, δε λύνει το πρόβλημα, δεν παύει όμως να έχει τη συμβολική της αξία , αλλά και την ουσιαστική, έστω σε ελάχιστο βαθμό, και να ισχυροποιεί το πλέγμα της αλληλεγγύης στην κοινωνία, ιδιαίτερα σε μέρες γενικευμένης κρίσης.

Με αφορμή τη δράση ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Παπαδημόπουλος ανέφερε:

“Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πολλές οικογένειες, αγωνιώντας, αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα βασικά αγαθά της καθημερινής τους επιβίωσης. Προκειμένου να συμπαρασταθούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας, καταβάλαμε για άλλη μια φορά σημαντική προσπάθεια, ώστε να στηρίξουμε τον κοινωνικό ιστό και να διανείμουμε τρόφιμα σε περισσότερες από 250 οικογένειες, εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα.

Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και Θεματική Αντιπεριφέρεια επί Θεμάτων Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτισμού υπό την κα. Μαρία Μαμάρα ευχαριστούμε τόσο την Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης όσο και το  υπηρεσιακό προσωπικό που φιλότιμα επιμελήθηκαν και συντόνισαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Ιδιαιτέρως δε ευχαριστούμε τις κάτωθι επιχειρήσεις που συνέδραμαν με την αποστολή τροφίμων- προιόντων : ΧΏΤΟΣ Α.Ε, ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε ΄΄ΟΛΥΜΠΟΣ΄΄ , INTERCOOM FOODS S.A, ΒΙΟΜΑΡ Α.Ε, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ,  ΕΞΑΡΧΟΣ Α.Ε – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,  ΕΜΠΟΡΟΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ κ. ΔΑΛΑΜΠΡΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε,  ΕΛΒΑΚ Α.Ε, ΜΠΑΡΑΣ ΔΗΜ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΄΄ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ΄΄- ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ