“ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

καθαρίστριεςΟργή και αγανάκτηση επικρατεί στου κόλπους των καθαριστριών των δημοτικών σχολείων του δήμου Τυρνάβου, οι οποίες υποστηρίζουν ότι αναγκάζονται να κάνουν Πάσχα χωρίς να έχουν πάρει κάποιον από τους μισθούς των τριών μηνών που τους οφείλει ο δήμος. 

Μάλιστα μία από αυτές μιλώντας σήμερα στο paidis.com υποστήριξε ότι αυτή και οι συναδέλφισσές της θα κάνουν μαύρο Πάσχα αφού δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για τις οικογένειές τους.

“Θα περιμέναμε να δούμε κάποια ενέργεια από την πλευρά των αρμοδίων αλλά δυστυχώς θα περάσουμε αυτές τις άγιες μέρες χωρίς να μπορέσουμε να πάρουμε ούτε λαμπάδα στα παιδιά μας” έλεγε φανερά στενοχωρημένη γνωστή καθαρίστρια σχολείου του Τυρνάβου.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής α/βαθμιας κ. Ρούλα Σουρλατζή, μιλώντας στο paidis.com εξέφρασε και αυτή τη θλίψη της για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και υποστήριξε ότι η σχολική επιτροπή δεν πήρε χρήματα από το ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης για να πληρώσει τις καθαρίστριες, διευκρινίζοντας ότι έχουν έλθει χρήματα για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Ιανουαρίου, αλλά αυτά τα χρήματα με δεδομένες τις δικλείδες που βάζει το ίδρυμα θα μπορέσουν να δοθούν στο τέλος Απριλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ