ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

Ιατροδικαστής: Ίσως δεν ήταν αυτοκτονία! – Στο στόχαστρο των Αρχών άλλοι δύο συμφοιτητές του

γιακουμακηςΑνοιχτό το ενδεχόμενο να μην οφείλεται σε αυτοχειρία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αφήνει με δηλώσεις του στο newsit ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας. Όπως ανέφερε, ύστερα από επικοινωνία που είχε με τον ιατροδικαστή που χειρίζεται την υπόθεση, τον Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην έχει αυτοκτονήσει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.


“Δεν έχω πει κάτι καινούριο πέραν των στοιχείων που υπάρχουν ήδη. Είναι λογικό να μην είναι σίγουρο αν έχει αυτοκτονήσει τελικά ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Κι αυτό γιατί από το σώμα του λείπουν κομμάτια του. Το πρόσωπο του στο σημείο των αυτιών και της μύτης ήταν φαγωμένο από σαρκοφάγα τρωκτικά, ενώ λείπει και ο λαιμός του Βαγγέλη. Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στοιχείο”, μας λέει ο κ. Μπούκας.

“Δεν έχω λάβει ακόμη τη δικογραφία για την υπόθεση παρά το αίτημα που έχω κάνει. Μόλις παραλάβω τη δικογραφία, αφού επισκεφθώ τα Ιωάννινα την ερχόμενη εβδομάα θα είμαι σε θέση να πω περισσότερο για την υπόθεση. Ο ιατροδικαστής, πάντως, μιλάει για φαινομενική αυτοχειρία. Δεν είναι 100% βέβαιος πως δεν πρόκειται για εγκληματική πράξη και είναι λογικό, όταν λείπουν τμήματα από το σώμα του μακαρίτη Βαγγέλη Γιακουμάκη”, προσθέτει ο κ. Μπούκας

Στο στόχαστρο των αρχών φαίνεται ότι μπαίνουν άλλοι δυο συμφοιτητές του Βαγγέλη, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν τραβήξει την προσοχή κανενός.

Ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Βρόσγος με δηλώσεις του στο Star, ανέφερε ότι: “Πέρα από το κλείσιμο την ντουλάπας, πέρα από τα δεσίματα, ήταν και κάποιοι που τον είχαν χτυπήσει. Εκτός της παρέας των Κρητικών. Είναι ένα, δυο άτομα. Ό,τι έκαναν οι Κρητικοί το έκαναν κι αυτοί…”.

Ο ιδιωτικός ερευνητής έχει ήδη ενημερώσει τις Αρχές και οι δυο φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής αναμένεται να κληθούν εκ νέου για κατάθεση μετά το Πάσχα.

Πάντως, μιλώντας στο Newsit o ιατροδικαστής, καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης είχε δηλώσει στο παρελθόν πως “τα εργαστηριακά αποτελέσματα που πήραμε στα χέρια μας δείχνουν αυτό που από την αρχή είχαμε πει, πως ο θάνατος του άτυχου Βαγγέλη Γιακούμακη, είναι αυτοχειρία.

Το τραύμα στον καρπό του ειναι προθανάτιο και άρα αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Το παιδί πέθανε από αιμορραγικό σοκ.Επίσης όλα τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν στο σημείο και πάνω στα ρούχα του Γιακουμάκη, σύμφωνα τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις ανήκουν σε εκείνον”.

Από το περιβάλλον της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη σχολιάζουν στο newsIT ότι “για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως πρόκειται για αυτοκτονία. Το θέμα βέβαια δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως ο Βαγγέλης μας έφυγε και αυτό δεν αλλάζει είτε έχει γίνει κάποια εγκληματική πράξη είτε έχει τελικά αυτοκτονήσει. Όπως και να χει καλό είναι να μην δημιουργούνται νέα σενάρια και να αφήσουμε τους αρμόδιους να κάνουν τη δουλειά τους”.

newsit.gr – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com