ΕΚΛ: ΚΑΙ Η “ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ” ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΧΡΩΣΤΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

εκλΑνακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι μετά τους εργαζόμενους στην ΤΟΜΑΤΟΛ Α.Ε στα Φάρσαλα, που τους οφείλει αρκετά δεδουλευμένα η επιχείρηση, προστέθηκαν και οι εργαζόμενοι στην βιομηχανία ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ των Φαρσάλων, που τους έχει απλήρωτους για 2 μήνες, εξέδωσε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας τονίζοντας ότι οι επιχειρηματίες της Επίλεκτος αξιοποιούν τον φόβο που δημιουργεί στους εργαζόμενους ο κίνδυνος της απόλυσης,

αλλά και η «στήριξη» των εργοδοτικών συνδικαλιστών του επιχειρησιακού σωματείου της ΕΠΙΛΕΚΤΟΥ και του Εργατικού Κέντρου Φαρσάλων.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, ζητά την άμεση παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και στις δυο επιχειρήσεις τα δεδουλευμένα τους, χωρίς καμία καθυστέρηση.

“Ωστόσο αυτό δεν αρκεί. Δεν θα αλλάξει η κατάσταση ουσιαστικά, αν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και στις δυο επιχειρήσεις, δεν διεκδικήσουν οργανωμένα και αγωνιστικά τα δεδουλευμένα τους, ξεπερνώντας τον φόβο και τα εμπόδια που είναι οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές στο σωματείο της ΕΠΙΛΕΚΤΟΥ και στο Εργατικό Κέντρο Φαρσάλων.   Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, θα είναι στο πλευρό τους σ’ αυτή την προσπάθεια”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ