ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ

τυρΣτη σύνταξη της μελέτης για τη γεωλογική καταλληλότητα της επέκτασης του Νέου Κοιμητηρίου Αμπελώνα, η οποία έχει σκοπό της την εκτίμηση της καταλληλότητας της έκτασης του κοιμητηρίου έναντι γεωλογικών κινδύνων, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν λειτουργικά, υγειονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα προχωρά άμεσα ο δήμος Τυρνάβου με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου.

Η σύνταξη της ανωτέρω μελέτης ανατίθεται στον μελετητή κ. Αλέξανδρο Μπελέση, ο οποίος έδωσε την κατώτατη τιμή των 4.920,00 ευρώ για αμοιβή, διαθέτοντας ανάλογη σε παρόμοιες μελέτες εμπειρία και τεχνογνωσία, ενώ η σύνταξη της μελέτης είναι άμεση και απαραίτητη.

Επίσης ο Δήμος θα προβεί στη σύνταξη της μελέτης για τη διαμόρφωση του χώρου της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Η παραπάνω μελέτη αφορά την αρχιτεκτονική μελέτη εσωτερικού χώρου του νεοκλασσικού και διατηρητέου κτιρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στα τρία επίπεδα ανάπτυξης, ήτοι: α) στον υπόγειο – μουσειακό χώρο φύλαξης και προστασίας παλαίτυπων βιβλίων και εκδόσεων, β) στον ισόγειο χώρο και γ) στον πρώτο όροφο.

Η σύνταξη της ανωτέρω μελέτης ανατίθεται στον μελετητή κ. Δημήτριο Καλέργη ο οποίος σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου έδωσε την κατώτατη τιμή των 5.300,00 ευρώ για αμοιβή, διαθέτοντας ανάλογη σε παρόμοιες μελέτες εμπειρία και τεχνογνωσία, ενώ η σύνταξή της είναι άμεση & απαραίτητη, καθώς θα καθοριστούν τα επιλεγέντα υλικά, οι προδιαγραφές των οποίων θα εξασφαλίσουν την υψηλή ποιότητα, αντοχή και ασφάλεια και θα αναδεικνύουν τον πνευματικό πλούτο της πόλης του Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ