ΜΕΤΡΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΑ Κ.Υ. ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Ανακοίνωση με την οποία ζητούν από τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ να εφαρμόσει μέτρα φύλαξης και προστασίας των εργαζομένων σε όλα τα Κ.Υ. του νομού, ζητά η διοίκηση του συλλόγου τους μετά τα δύο κρούσματα επιθέσεων στα Κ.Υ. Αγιάς και Τυρνάβου. Σε ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων των Κέντρων Υγείας Νομού Λάρισας «καταδικάζει απερίφραστα τις απρόκλητες και αναίτιες επιθέσεις που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι δύο Κέντρων Υγείας του Νομού και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του.

Θέλουμε να τονίσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα επιτρέψουμε να εξαπλώνονται τέτοια περιστατικά βίας ενάντια στους εργαζόμενους.

Καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς να πάρουν θέση, καταδικάζοντας τις επιθέσεις, αλλά και με τη στάση τους να προστατεύσουν την ομαλή λειτουργία των Κέντρων Υγείας. Επίσης, καλούμε τη Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να πάρει άμεσα μέτρα φύλαξης και προστασίας των Κέντρων Υγείας, όπου χρειάζεται, ώστε να μην κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων από πράξεις βίας και βαρβαρότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ