ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Θέματα που αφορούν στην ολοκλήρωση και ένταξη του Διαχρονικού Μουσείου της Λάρισας στην καθημερινότητα και τη ζωή της πόλης, συζήτησαν με το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.

Στη συνάντηση τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, έθεσαν στο δήμαρχο τα δυο μεγαλύτερα ζητήματα του Μουσείου, που αφορούν στο ενεργειακό και στη δημιουργία κόμβου.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της σηματοδότησης της πόλης με πινακίδες για το Μουσείο, αλλά και η σήμανση των αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων της πόλης. Στο πλαίσιο της συνάντησης, τέθηκαν και άλλα θέματα όπως η συμμετοχή του Συλλόγου στην Επιτροπή Διαβούλευσης για τον Πολιτισμό, όπως και σε προγράμματα που αφορούν τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο δήμαρχος Λαρισαίων ανακοίνωσε ότι επίκειται στη Λάρισα επίσκεψη της γενικής γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για όλα τα ανοικτά ζητήματα που αφορούν στο Υπουργείο, μεταξύ των οποίων και η υπόθεση του Διαχρονικού Μουσείου.

Στη συνάντηση από το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Διαχρονικού Μουσείου μετείχαν ο πρόεδρεος κ. Σωτ. Φωλίνας, ο γενικός γραμματέας Θανάσης Σακκάς, η ταμίας κ. Ρέττα Κουτσοκώστα και τα μέλη Αντ. Τριανταφύλλου και Γ. Σιούλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ