ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΘΕΒ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Την Τρίτη  21 Απριλίου 2015 και ώρα 20.30 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας) θα υπογραφεί Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ),  και του Χαμόγελου του Παιδιού με στόχο τη δημιουργία  Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Υποστήριξης του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

από τις Εταιρίες Μέλη του ΣΘΕΒ καθώς και την ανάπτυξη κοινών δράσεων & εκδηλώσεων Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης Επιχειρηματιών και Κοινού της Θεσσαλίας σε θέματα προστασίας παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Το Σύμφωνο θα υπογράψουν εκ μέρους του ΣΘΕΒ, ο Πρόεδρος κ. Aπόστολος Δοντάς και ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ στην εκδήλωση θα παρίστανται μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΘΕΒ αλλά και γνωστοί επιχειρηματίες της Θεσσαλίας και μέλη του Συνδέσμου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 20 χρόνια δράσης του υποστήριξε περισσότερα από 975.307 παιδιά πολλά από αυτά και στην περιοχή της Θεσσαλίας. Από το 2014 ξεκίνησε τη λειτουργία Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης με έδρα τη Λάρισα για όλη τη Θεσσαλία.

Συνεχή προσπάθεια του ΣΘΕΒ αποτελεί η κινητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας στην κατεύθυνση ανάληψης δράσεων κοινωνικής ευθύνης με ουσιαστικό περιεχόμενο και κέντρο την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ