ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με μια μοναδική συναυλία η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας, τιμά τον μεγάλο συνθέτη Μίμη Πλέσσα του οποίου η καλλιτεχνική και συνθετική δραστηριότητα καλύπτει τα τελευταία 60 χρόνια, όλους τους τομείς της μουσικής, στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

 

Στο ξεχωριστό αυτό μουσικό γεγονός, που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Νεολαίας-Τουρισμού – Εθελοντισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη του Δήμου Ελασσόνας και ο σύλλογος «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», θα είναι παρόν ο μεγάλος συνθέτης Μίμης Πλέσσας. Θα ακουστούν μελωδίες όπου όλοι έχουμε αγαπήσει, σιγοτραγουδήσει και έχουν μείνει αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.

Για το έργο του μεγάλου συνθέτη θα μιλήσει η διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου κα Ευαγγελία Ράπτου.

Το μεγάλο αυτό μουσικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 20.30 στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη» και συνοδοιπόροι θα είναι: η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας, οι σολίστ στο τραγούδι Μανώλης Χατζημανώλης και Ευλαμπία Ντούλα.

Την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας θα διευθύνει ο αρχιμουσικός Δημήτρης Τσιαβές, ο οποίος έχει την επιμέλεια και την ενορχήστρωση του προγράμματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ