34ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εξιχνιάστηκαν συνολικά (30) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα – γραφεία και οχήματα και συνελήφθη, ως δράστης των κλοπών, ένας 34χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 34χρονος κατελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας χθες (17-04-2015) το πρωί σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων, να κατέχει σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του έναν αεροσυμπιεστή και μικροαντικείμενα, τα οποία είχε αφαιρέσει προηγουμένως από άλλο παρόμοιο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο.

Όπως εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς είχε διαρρήξει το όχημα θραύοντας τζάμι με τη χρήση σφυριού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, όπως κατσαβίδι, λοστός, σουγιάς κ.α.

Προέκυψε ακόμη ότι στον ίδιο χώρο επίσης χθες το πρωί, ο 34χρονος διέρρηξε άλλο ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο θραύοντας το τζάμι, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του, γιατί δε βρήκε.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας διακριβώθηκε ότι από το Δεκέμβριο του 2014 έως και χθες (17-04-2015), ο συλληφθείς διέπραξε άλλες (28) κλοπές – διαρρήξεις από καταστήματα – γραφεία, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.460) ευρώ, τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους, ένα ράδιο-cd αυτοκινήτου και διάφορα μικροαντικείμενα (τσιγάρα, κλειδιά κ.α.)

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν μέρος των κλαπέντων αντικειμένων και οκτώ (8) ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ