ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τρεις αδελφές από το Μοντερέι, μια πόλη στο βορειοανατολικό Μεξικό, σχημάτισαν ένα μουσικό συγκρότημα με το όνομα the Warning, και ανέβασαν το πρώτο τους βίντεο στο You Tube για να παρακολουθήσουν την πρόοδό τους οι φίλοι τους και η οικογένειά τους. Εκείνο που ποτέ δεν φαντάζονταν ήταν ότι στο τέλος θα υπέγραφαν δισκογραφικό συμβόλαιο.

Το “Enter Sandman” βίντεό τους, έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια προβολές, και ήταν ένα από τα πολλά βίντεο που οι the Warning ανέβασαν στο YouTube και που είχαν τόσο μεγάλη απήχηση. Το συγκρότημα ξεπέρασε σε προβολές τους: Twisted Sister, AC / DC και Guns ‘N Roses, και στην πορεία έγιναν ένα διαδικτυακό φαινόμενο. Την Τρίτη, η μπάντα έκανε ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα, από το είναι μόνο διάσημες στο Διαδίκτυο. Έκαναν το ντεμπούτο τους με το EP, Escape the Mind, και μαζί με αυτό τα όνειρά τους άρχισαν να πραγματοποιούνται.

Στη κιθάρα και τα φωνητικά, η 16χρονη Ντανιέλα Βιγιαρεάλ (Dany). Στα ντραμς και τα φωνητικά είναι η Παυλίνα (Pau), 13 ετών, και στο μπάσο κιθάρα είναι η Alejandra (Ale), 10 ετών.

«Όταν αρχίσαμε να παίζουμε, θέλαμε πραγματικά να γίνουμε μουσικοί,” είπε η Dany «Μόνο που δεν περιμέναμε …”

«Ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο!» τελείωσε την πρόταση η Pau.

“Επικοινωνούμε με το μυαλό μας,” δήλωσε η Ale.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ