Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ

Αμεση ήταν η αντίδραση του αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Τυρνάβου Αλ. Χατζηκρανιώτη στην επιστολή – καταγγελία της Δράσης Πολιτών για την αγροτική οδοποιία στο δήμο Τυρνάβου. Απαντώντας στις καταγγελίες ο κ. Χατζηκρανιώτης ανέφερε τα εξής στο paidis.com:

“Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη δημοτική αρχή αποφασίσαμε να ρίξουμε ιδιαίτερο βάρος στην αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας που βρισκόταν σε πλήρη εγκατάλειψη από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Μαλάκου. Προχωρήσαμε σε μια σειρά εργασιών κατά τη διάρκεια του χειμώνα, βελτιώνοντας κατά πολύ την εικόνα στους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς δρόμους, όμως οι συνεχείς βροχοπτώσεις δημιούργησαν πολλά προβλήματα που ξεκινάμε να διορθώνουμε.

Ηδη αναθέσαμε εργολαβία για τους αγροτικούς δρόμους στο Αργυροπούλι και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε Ροδιά και Δελέρια. Με τα μηχανήματα του δήμου – και παρά τα προβλήματα έλλειψης πόρων και προσωπικού – ξεκινήσαμε παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του δήμου (Αμπελώνας, Τύρναβος), ευελπιστώντας ότι μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχουμε ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις σε όλο το μήκος της αγροτικής οδοποιίας του δήμου Τυρνάβου.

Δυστυχώς όμως σήμερα παρά τις προσπάθειες που καταβάλουμε, δεχθήκαμε επίθεση εκ του ασφαλούς από την παράταξη του κ. Ροντούλη, που τώρα θυμήθηκε να ευαισθητοποιηθεί για τα θέματα της αγροτικής οδοποιίας του δήμου.

Αλήθεια τί έκανε ο κ. Ροντούλης ως υπουργός της μνημονιακής συγκυβέρνησης, όταν αποφασίστηκαν οι περικοπές σε προσωπικό και πόρους στην αυτοδιοίκηση; Προς τί τώρα η ευαισθησία του για τα προβλήματα των αγροτών;”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ