ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του δήμου Τυρνάβου στο κάλεσμα του Απολλώνειου Μουσικού Κέντρου για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου με τρόφιμα και ρούχα, αντί εισιτηρίου, στις δύο μουσικοχορευτικές παραστάσεις αφιέρωμα στις δεκαετίες του ’60 κι του ’70 που διοργάνωσε το Σάββατο και την Κυριακή στο Μαξίμ.

Αποτέλεσμα αυτής της ανταπόκρισης ήταν να συγκεντρωθούν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ενδυμάτων που θα αποτελέσουν μια καλή μαγιά για το κοινωνικό παντοπωλείο ώστε να λειτουργήσει κάποτε.

Με αφορμή αυτή την τεράστια επιτυχία του εγχειρήματος ο μαέστρος Θέμις Σαμαντζής στη σελίδα του στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Μπορεί να ακουστώ γραφικός αλλά σημασία έχει το πως νιώθεις…και όταν νιώθεις κάτι ( έλεγε ο παππούς μου) πρέπει να το εκφράζεις! Έτσι λοιπόν νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλο αυτό τον κόσμο που στην κυριολεξία “βούλιαξε” το δημοτικό θέατρο Τυρναβου “ΜΑΞΙΜ” το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κατά την παρουσίαση της παράστασης μας “Άνθρωπε Αγαπα”. Το συναίσθημα, ο έρωτας, η ξεγνοιασιά, και το ταξίδι μας στη Δεκαετία του 60 και του 70 συνοδεύτηκε από τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. Τι να πω για τα παιδιά της χορωδίας; τους πρωταγωνιστές; την ορχήστρα; τους συντελεστές; τον τεχνικό του θεάτρου κ. Βασίλη Σαμολαδα; τον δήμο Τυρναβου για την άριστη συνεργασία. Τους ευχαριστω όλους θερμά. Ο σκοπός μας επιτεύχθηκε…συγκεντρώθηκε Τεράστια ποσότητα τροφίμων και ρούχων για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και άλλων ευπαθών ομάδων. Κάποιος μου ειπε :τεράστια επιτυχία! γράφετε ιστορία με αυτά που κάνετε. Του απάντησα: δημιουργούμε αναμνήσεις ζωής για τα παιδιά μας και για όλους εμάς που ζούμε όλη αυτή την ένταση της προετοιμασίας όπου μια ιδέα παίρνει σάρκα και οστά. Όταν δε βλέπεις ότι τα παιδιά ζητάνε παραπάνω αντί να είναι στην καφετέρια η με ένα κινητό στο χέρι τότε ναι…είναι επιτυχία! Και όπως είπαμε και στην παράσταση: αγαπήστε τον συνάνθρωπο σας, αγαπήστε τον εαυτό σας, αγαπήστε τον κόσμο που ζούμε! ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ! καλή αντάμωση!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ