ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λάρισας  ανακοινώνει την «Νέα πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εξειδικευμένου στους τομείς του Θεάτρου – Κινηματογράφου, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης,

στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων – Ά.Π. 1, 2», του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», για το διδακτικό έτος 2014-2015»

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν από την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 έως και την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν και αποστέλλουν την Αίτησή τους ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή) ή με ταχυμεταφορά στη διεύθυνση:

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων

Προς την Επιτροπή Καλλιτεχνικών Σχολείων διά της

Διεύθυνσης Διοίκησης Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Τμήμα Α΄, (Διορισμών) Γρ. 1002

Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

Στην αίτηση θα πρέπει, εκτός των άλλων στοιχείων, να αναφέρεται ευκρινώς η διεύθυνση και τα τηλέφωνα (οικίας, εργασίας και κινητό) του υποψηφίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να προμηθευτούν την σχετική εγκύκλιο με υπ. αρ. πρωτ. 60060/Ε2/15-04-2015, ΑΔΑ:7ΨΓ5465ΦΘ3-Α13 και την Αίτηση-Δήλωση από την ιστοσελίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ : www.minedu.gov.gr και από την ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας :www.dide.lar.sch.gr  ή από την  Δ.Δ. Εκπ/σης Ν. Λάρισας (Καλλιθέας 11).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ