“ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ” ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

Πρεμιέρα κάνει την ΠΕΜΠΤΗ 23 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, με την σύγχρονη Ελληνική και πολύ συγκινητική κωμωδία που έγραψε ο Στέλιος  Ντικούλης, σε Θεατρική επιμέλεια κειμένου από τον   Χάρη Κυριακίδη και σε σκηνοθεσία και των δύο, με τίτλο: «ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ»

Η νέα αυτή κωμωδία του «Θεάτρου Τεχνών» θα παίζεται και τον Μάϊο, ενώ στη συνέχεια για το Καλοκαίρι – 2015, το Θέατρο θα πραγματοποιήσει μεγάλη Περιοδεία στα Θερινά Θέατρα των Δήμων του Νομού μας και με τις δύο του Θεατρικές παραγωγές του Χειμώνα, με την μεγάλη του επιτυχία, την κωμωδία του Μολιέρου: «Ο ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ» και με την νέα του παράσταση που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.

Με την κωμωδία: «ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ», αρχικά θα δοθούν στην Σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών» οι πρώτες 6 παραστάσεις που θα είναι: ΠΕΜΠΤΗ: 23/4 (Πρεμιέρα), ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 24/4, ΣΑΒΒΑΤΟ: 25/4, ΚΥΡΙΑΚΗ:26/4, επίσης και την ΤΡΙΤΗ: 28/4 & ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ: 29/4.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και πάλι από την: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 8 ΜΑΪΟΥ μέχρι και την ΚΥΡΙΑΚΗ: 31 ΜΑΪΟΥ, κάθε: Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο: στις: 9μ.μ και κάθε Κυριακή στις 8 μ.μ.

Επιμέλεια μουσικής: Στέλιος Ντικούλης. Επιμέλεια σκηνικών: Στέλιος Μπουρλής. Τους 6 χαρακτηριστικούς ρόλους της κωμωδίας ερμηνεύουν οι: Στέλιος Ντικούλης (Μελέτης-Στέλεχος Τραπέζης), Βάνα Κατραχιά (Μαρίνα-Σύζυγός του), Εύα Τριανταφύλλου (Πέγκυ), Δημήτρης Τσατσανάκος (Προκόπης)

Ελενα Γράβαλου (Γριά – μάνα του Μελέτη),

Κίμων Μπαχατίρογλου (Μπάρπα Θέμος – Αρχιμαφιόζος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ