ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την παρέμβαση της δημοτικής αρχής για να βελτιωθεί η κατάσταση στους αγροτικούς δρόμους του δήμου Τυρνάβου που όπως υποστηρίζει είναι επικίνδυνοι, ζητά με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, το τελευταίο διάστημα, έγινε αποδέκτης εκατοντάδων παραπόνων από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας.

Αφορά την εικόνα που επικρατεί στους αγροτικούς δρόμους.

Το ΔΣ διαπιστώνει ότι, για την κακή κατάσταση των αγροτικών δρόμων που έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα εξ΄αιτίας των ακραίων καιρικών φαινόμενων, αλλά και της έλλειψης συντήρησής τους. Αποτέλεσμα αυτό έχει την καθημερινή φθορά των αγροτικών μηχανημάτων και οχημάτων, με ορατό τον κίνδυνο της ολικής καταστροφής τους.

Οσον αφορά την αδυναμία διακίνησης της αγροτικής παραγωγής -σε σύντομο χρονικό διάστημα- αφού αναγκαστικά η μεταφορά τους γίνεται μέσα από αυτούς τους δρόμους. Το σοβαρότερο όμως είναι ότι μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

ΖΗΤΑΜΕ, την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αρχής  για  τη αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων.

Δεν θέλουμε λόγια και υποσχέσεις μια και από αυτά εμείς οι αγρότες είμαστε χορτάτοι από υπηρεσιακούς παράγοντες, θέλουμε άμεσα έργα και πράξεις”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ