ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ Η ΟΛΥΜΠΙΑ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Αγώνας κατάταξης μεταξύ των σωματείων που κατέλαβαν την 3η θέση στους δύο ομίλους της Α2 Γυναικών θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Απριλίου, στις 3 το απόγευμα, στο «Χαλκιοπούλειο» κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας, όπου η Ολύμπια Λάρισας καλείται να αντιμετωπίσει τον ΚΑΟ Μελισσίων, σε μια δύσκολη αναμέτρηση και έχοντας «απέναντι» την παλιά της παίκτρια Δήμητρα Καμπουράκη.

Ο αγώνας δίνεται για τον καθορισμό σειράς προτεραιότητας προς κάλυψη τυχόν κενής θέσης στην Α1 Γυναικών κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Σε αποκλειστικές της δηλώσεις στο paidis. com η αθλήτρια των Μελισσίων  δήλωσε τα εξής:

kampourakiΓια μένα πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να σε φέρει «απέναντι» από κάτι που αγαπάς! Η Ολύμπια και κυρίως η Αφροδίτη Αραπατσάνη  και ο κόουτς Σάββας Αραπατσάνης μου έδωσαν απλόχερα πολλά και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Η συναισθηματική μου φόρτιση παραμένει μεγάλη μιας που θα βρεθώ αντίπαλος με παλιές συμπαίκτριες, ωστόσο θεωρώ πως τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα αν είχα και  τους προπονητές μου απέναντί μου!

Στα Μελίσσια υπάρχει πολύ καλό υλικό και «βλέπω» ντέρμπι και φυσικά ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα ευχαριστηθούν πάνω απ’ όλα  οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας κατάταξης μεταξύ Τιτάνων Δράμας και ΑΟ Άρη Πετρούπολης, που κατέλαβαν τη 2η θέση στους δύο ομίλους της Α2, ματαιώνεται και κατακυρώνεται με σκορ 20-0 υπέρ των Τιτάνων μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Άρη Πετρούπολης στους αγώνες μπαράζ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ