ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΝΕΚΡΟΣ 27ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Τραγωδία εξελίχθηκε στη Βιομηχανική περιοχή του Βόλου μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε με αποτέλεσμα ένας 27χρονος να καεί ζωντανός, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες και εγκλωβισμένους.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Όπως αναφέρει το myvolos.net, οι καπνοί από την πυρκαγιά έφτασαν σαν πυκνό νέφος μέχρι το κέντρο του Βόλου.

Ένας άνδρας που βρίσκονταν στο εργοστάσιο την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, βγήκε στην είσοδο φλεγόμενος και τελικά κατέληξε.

Άλλα τρία άτομα, όπως είναι ως τώρα γνωστό, μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο Βόλου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο εργοστάσιο βρίσκονται ακόμη τέσσερα άτομα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με τους Δημοτικούς Συμβούλους Χρ. Στεφόπουλο και Ν. Μαλαματίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά προκλήθηκε κατά την εκτέλεση εργασιών σε δεξαμενή αζότου στο εργοστάσιο.

myvolos.net, foto: magnesianews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ