ΈΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Ένα γλύκισμα «μπράουνι», που περιείχε μαριχουάνα, έδωσε στον 19χρονο γιο της μια γυναίκα στο Κολοράντο, με αποτέλεσμα ο νεαρός, αφού το έφαγε, να πηδήξει από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου έμεναν και να τραυματιστεί σοβαρά.

Η 38χρονη Τζουλίν Τζαμπλόνσκι, η οποία συνελήφθη, έδωσε το γλύκισμα στον γιο της Οστιν Εσιγκ στις 14 Απριλίου και λίγο αργότερα εκείνος άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες που πρόσθεσαν ότι έτρεξε προς το παράθυρο και «χωρίς να διστάσει» ρίχτηκε στο κενό, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δεδομένου ότι ο γιος της είναι άνω των 18, η Τζαμπλόνσκι θα παρεπέμπετο για πλημμέλημα, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα επιχείρησε να τους επηρεάσει, γεγονός που μετατρέπει την κατηγορία σε κακούργημα και γι αυτό τον λόγο και συνελήφθη, εξήγησε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Φορτ Κόλινς.

Οι πολίτες του Κολοράντο έχουν ψηφίσει υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση αλλά μόνο από την ηλικία των 21 ετών και άνω. Οι ψηφοφόροι σε τρεις άλλες πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια έχουν πράξει το ίδιο, αλλά η κάνναβη εξακολουθεί να είναι παράνομη με βάση τον ομοσπονδιακό νόμο.

Το περιστατικό αυτό ήταν το τρίτο στη σειρά- από τον περασμένο χρόνο που ξεκίνησε η λιανική πώληση του ναρκωτικού- που αντιμετωπίζουν οι αρχές του Κολοράντο με χρήστες κάνναβης οι οποίοι αυτοτραυματίζονται.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com