ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΕ

Την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 στις 9:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση του ΤΕΕ – ΤΚΔΘ σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ελληνοϊταλικό Σύλλογο Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων και με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λάρισας.

Πρόκειται για τη μεγάλη συναυλία του Ιταλού σαξοφωνίστα Michele D’ Auria με κινηματογραφική μουσική του  Ennio Morricone και Ιταλικά και Ναπολιτανικα τραγούδια.

Ο διπλωματούχος μηχανικός διακεκριμένος σαξοφωνίστας Michele D’ Auria θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα των Weignein, Demesserman, Iturralde καθώς και ένα απάνθισμα από γνωστά Ιταλικά και Ναπολιτάνικα τραγούδια. Στο πιάνο τον συνοδεύει ο Giuseppe Anello.

Ο Μichele D’ Auria θα ερμηνεύσει ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα σύγχρονης μουσικής, αφού το σαξόφωνο είναι ένα σύγχρονο όργανο και η μουσική του φιλολογία αρχίζει από το 1950 περίπου και μετά. Επίσης, θα ερμηνεύσει γνωστές Ιταλικές επιτυχίες, όπως των γνωστών Ιταλών συνθετών Lucio Dalla, Gino Paoli, Domenico Modugno και ιταλικές καντσονέτες (O SOLE MIO κ.λπ.). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Michele D’ Auria θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σαξοφωνίστες της Ιταλίας με πολλά πρώτα βραβεία σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς σαξοφώνου. Είναι επίσης απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Salerno και έχει εξειδικευθεί στο σαξόφωνο από διακεκριμένους δασκάλους του σαξόφωνου διεθνούς επιπέδου όπως οι: Hans De Jong, Arno Bornkamp και Jean Van der Roost .

Έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες στην Ιταλία και το εξωτερικό και έχει τιμηθεί από την Προεδρία της Ουγγαρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ