ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ “ΣΕΡΒΙΡΕ” ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ…

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εντοπίστηκε χθες (24-04-2015) το βράδυ στην πόλη, καφενείο, στο οποίο διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παίγνιο τύπου «φρουτάκια».

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ηλικίας 35 ετών, καθώς και τρεις παίκτες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 61, 56 και 48 ετών.

Επιπλέον, αναζητείται η ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, κατέλαβαν την προσωρινά υπεύθυνη και σερβιτόρα του καταστήματος να έχει θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους τέσσερις υπολογιστές, δημιουργώντας κατ’ αυτό τον τρόπο τοπικό δίκτυο, ενώ σε τρεις από τις οθόνες αυτών των υπολογιστών, στους οποίους συμμετείχαν οι τρεις ημεδαποί ως παίκτες, εμφανιζόταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια»,

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν συνολικά :

  • πέντε πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
  • χειρόγραφες σημειώσεις, καθώς και
  • το χρηματικό ποσό των (85) ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί «παιγνίων», θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ