ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΖΟΥΚΑ

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την ημέρα που ο δημοσιογράφος και εκδότης  Αλέκος Ζούκας  «έφυγε» από τη ζωή και την Παρασκευή ήταν όλοι τους εκεί. Φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες, συνοδοιπόροι στα γλέντια και τις μουσικές που τόσο αγάπησε γέμισαν το θέατρο του «Μύλου», σε μια εκδήλωσης μνήμης που ετοίμασαν η οικογένεια και οι φίλοι του σε συνεργασία με το Θεσσαλικό Θέατρο.

Εμφανώς συγκινημένη η σύντροφός του Δέσποινα μίλησε «… για τον Αλέκο που από τα 18 μαζί κάναμε όνειρα», μα και για την ανταπόκριση του κόσμου μιας που «… ο καθένας τιμά σήμερα με το δικό του τρόπο, τον δικό του Αλέκο όπως τον έζησε και τον αγάπησε».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε ακόμη ο Κώστας Ντόλκος, ενώ αποσπάσματα από δημοσιευμένα και αδημοσίευτα κείμενά του διάβασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θ.Θ Κώστας Τσιάνος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προβολή βίντεο, ενώ ακούστηκαν και αποσπάσματα από ραδιοφωνικές παραγωγές του Αλέκου Ζούκα  καθώς και αγαπημένα κομμάτια που ο ίδιος έπαιζε στο μπουζούκι και ερμήνευσαν οι μουσικοί Βαγγέλης Τσιαπλές (μπουζούκι), Μιχάλης Μαντέλας (κοντραμπάσο), Αλ. Τσιωνάς (κιθάρα- τραγούδι) και Μπέτη  Σελίδου (τραγούδι).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ