ΦΛΛ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Κλείνοντας 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας και προσφοράς στον πολιτισμό εγκαινιάζουμε απόψε ένα 15νθήμερο εκθέσεων με στόχο την προώθηση της φωτογραφίας και κυρίως την ανάδειξη της πολιτιστικής προσωπικότητας της Λάρισας!».

Με τα λόγια αυτά καλωσόρισε το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και βρέθηκε το Σάββατο στο «Μύλο του Παππά» για την τελετή των εγκαινίων των «Φωτογραφικών Συναντήσεων», ο πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας Βασίλης Ζαφειρίου.
20150425_201937Σε σύντομο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας  υπογράμμισε πως η διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής έκθεσης αναδεικνύει την ερασιτεχνική δημιουργία, την οποία και θα στηρίζει πάντα η δημοτική αρχή, υποστηρίζοντας παράλληλα  πως «… οι χώροι πρέπει να γεμίζουν από ανθρώπους, ιδέες και συναισθήματα και στην περίπτωσή μας  μια φωτογραφία είναι ένα ποίημα χωρίς λέξεις».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη έκθεση αλλά και να γευτούν υπέροχες χειροποίητες πίτες, προσφορά του PIE LAB της Ελένης Γκισάκη, ενεργού μέλους της ΦΛΛ, ενώ οι «Φωτογραφικές Συναντήσεις» με τη συμμετοχή 13 λεσχών και ομάδων από την Κομοτηνή μέχρι και την Κρήτη θα ολοκληρωθούν στις 10 Μαΐου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ