ΧΩΡΙΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΥΡΙΤΣΑΚΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Η ΟΛΥΜΠΙΑ

Με δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Κυριτσάκα- Σπυροπούλου,  ταξιδεύει  στη Λαμία η Ολύμπια Λάρισας προκειμένου να δώσει αγώνα κατάταξης με αντίπαλο την ομάδα των Μελισσίων, για τον καθορισμό σειράς προτεραιότητας προς κάλυψη τυχόν κενής θέσης στην Α1 Γυναικών κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis. com η Μαρία Κυριτσάκα που ταλαιπωρείται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα από τραυματισμό αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας προκειμένου να στηρίξει τις συμπαίκτριές της στη δύσκολη αναμέτρηση, ενώ η Μαρία Σπυροπούλου, με σημαντική προσφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, δεν προτίθεται να «κατέβει» αντιδρώντας έτσι στη μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου.

Η αρνητική εξέλιξη οπωσδήποτε θα  δυσχεράνει το έργο του Θοδωρή Λιάκου  και αν μη τι άλλο πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία της Ολύμπιας, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σελίδας και άλλες αθλήτριες αντιμετώπισαν παρόμοιες συμπεριφορές που όπως φαίνεται εξόργισαν τη Μαρία Σπυροπούλου, μια αθλήτρια- υπόδειγμα που στάθηκε απόλυτα επαγγελματίας απέναντι στο Λαρισινό σύλλογο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ