ΑΙΣΧΟΣ!! ΣΕ… «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ»  ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ!

Λένε πως καμιά φορά βλέπεις καλύτερα με τα «μάτια της καρδιάς» και αν ισχύει έχουν πολλά να δουν τα «μάτια» του υπουργού Υγείας που επισκέπτεται την προσεχή Δευτέρα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ρεπορτάζ ανέδειξε τις ελλείψεις και την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σύστημα Υγείας της χώρας, είναι όμως κάποιες στιγμές που τα ίδια τα γεγονότα  ξεπερνούν και τον πιο ευφάνταστο!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε… χειροτεχνία λοιπόν φαίνεται πως είναι αναγκασμένο να καταφύγει στον… ελεύθερο χρόνο του (; ; ; !!!) το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου αφού η χορήγηση φαρμάκων στους ασθενείς γίνεται με την τοποθέτησή τους σε χάρτινη… κατασκευή από παλιά δελτία παραγγελιών φαρμακευτικού υλικού που με περισσή… μαεστρία και τη βοήθεια συρραπτικού μετατρέπονται σε φακελάκια  έτοιμα να υποδεχτούν τα φάρμακα!!!

Δεν θα σταθούμε στο πόσο υγιεινό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο μιας που μιλάμε για τριπλότυπα «τύπου καρμπόν», προφανώς με τις ανάλογες χρωστικές και χημικά, παρά μόνο θα θυμίσουμε πως βρισκόμαστε στην Ελλάδα του 2015 και όχι σε κάποια… Μπανανία περασμένων εποχών!! Έτσι γράφει το ημερολόγιο τουλάχιστον…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπολαύστε τις φωτογραφίες του paidis. com  και… περαστικά μας.

Σ.Σ. Για ευνόητους λόγους παραλείπουμε τα στοιχεία του ασθενούς, το θάλαμο νοσηλείας και το χορηγούμενο φάρμακο που αναγράφονται στην εξωτερική πλευρά της… χειροτεχνίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ