ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλούνται οι καθηγητές και οι καθηγήτριες της ΕΛΜΕ Ν.Λάρισας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 και ώρα 7.30μμ, στο αμφιθέατρο του 6ου ΓΕΛ Λάρισας, με θέματα:

1.Συζήτηση για το προς ψήφιση Πολυνομοσχέδιο τηςκυβέρνησης (θέματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

2.Εκτιμήσεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες καθιστούν επιτακτική την ετοιμότητα του κλάδου. Οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε δυναμικά τις  αρνητικές για την εκπαίδευση καταστάσεις (ελλιπή χρηματοδότηση, εργασιακά, μισθολογικά, Αξιολόγηση).

Στάση εργασίας

 

 

Εν τω μεταξύ το δ.σ. της ΕΛΜΕ προκήρυξε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας τη Δευτέρα  27 Απριλίου 2015, τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού προγράμματος των σχολείων, 11:00πμ.– 14:00μ.μ, προκειμένου οι καθηγητές, να παραβρεθούν στις παραστάσεις διαμαρτυρίας-καταλήψεις της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας  για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2014.

Το δ.σ. της ΕΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να παραβρεθούν αρχικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας (στις 11:00 π.μ.) και στη συνέχεια στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ