Η “ΛΕΥΚΗ” ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Τύρναβος και Αιγινιακός μετά από ένα μετριότατο παιχνίδι. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Τύρναβος πήρε τον πρώτο του βαθμό στα πλέι άουτ, ενώ ο Αιγινιακός ανέβηκε στους δύο πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αλλά απουσίασε η μεγάλη φάση. Στο 50′ η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του πεσμένου Φαμπίνιο σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Μέσα σε δύο λεπτά, από το 60′ εως το 62′ ο Αχαλινόπουλος… πρόλαβε να δεί δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί αφήνοντας με δέκα τον Αιγινιακό.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και το τελικό 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και κάνει πολύ δύσκολη την προσπάθεια των παικτών του Χαραλαμπίδη για παραμονή στην κατηγορία.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας (46′ Όττα), Γεωργίου (71′ Στεργιανός), Ποκόνγκ, Γκούρτσας

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ροντρίγκο, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος Κ., Πολύζος (46′ Κυνηγόπουλος), Φαμπίνιο (71′ Ρίκκα), Ζούρκος, Μπονίγια, Πέντα, Καζάκης

onsport.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ