ΤΑ 5 «ΘΑΝΑΣΙΜΑ» ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Σύμφωνα με το left.gr, στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την Κυριακή στο Μέγαρο Μαξίμου, επιβεβαιώθηκε η στήριξη στον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη που έχει γίνει στόχος μεθοδευμένων δημοσιευμάτων του διεθνούς. “Συμφωνούμε απολύτως με τον κ. Καραγκούνη ότι «ο κ. Βαρουφάκης δεν είδε φως και μπήκε σ’ αυτή την κυβέρνηση» και ότι «αυτός και η πολιτική που εκπροσωπεί είναι επιλογή της κυβέρνησης». Γι’ αυτό ακριβώς και η κυβέρνηση στηρίζει τον Υπουργό Οικονομικών στις στοχευμένες και κατευθυνόμενες επιθέσεις που δέχεται”, το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Οι αντιδράσεις των κομμάτων:

ΑΝΕΛ: Προσβάλλουν την πατρίδα μας όσοι δικαιολογούν τις επιθέσεις κατά του Γ. Βαρουφάκη

ΝΔ: Τον πλαισιώνει με διαφορετικούς συνεργάτες, γιατί να τον διώξει δεν μπορεί και να τον κρατήσει όπως ήταν δεν το αντέχει

ΠΑΣΟΚ: H κυβέρνηση ευνουχίζει τον κ. Βαρουφάκη

Εν τω μεταξύ το newsone.gr αναφέρει άρθρο του Focus που φέρει τον τίτλο «Πρωτόκολλο συρτάκι: Με αυτά τα πέντε στραβοπατήματα ο Βαρουφάκης χορεύει στο περιθώριο».

Ποια είναι τα πέντε …στραβοπατήματα του Βαρουφάκη; Διαβάστε και …απορήστε:

  1. Πέταξε έξω την Τρόικα (απαράδεκτος!)
  2. Πόζαρε για μια συνέντευξη γκλάμουρ (σώπα!)
  3. Προσέβαλε τον Σόιμπλε (ντροπή!)
  4. Αποκάλεσε «βασανιστές» τους εταίρους (ντροπή και αίσχος!)
  5. Ενεπλάκη στο «σκάνδαλο μεσαίο δάχτυλο» (αυτό κι αν είναι…)

Όμως, παρόλα αυτά, θα πρέπει να εξηγήσει η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας στον κόσμο, που αδυνατεί να καταλάβει, τι σημαίνει ακριβώς η φράση: « συγκροτήθηκε πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης υπό την ευθύνη του Υπουργού Γ. Βαρουφάκη, με τον συντονισμό της να ανατίθεται στον Ευκλ. Τσακαλώτο»….

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ