“AMORE MIO” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ

Η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης είναι η παλαιότερη χορωδία της πόλης μας και ένας από τους παλαιότερους συλλόγους, που δραστηριοποιούνται στη Λάρισα.

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, στο πλαίσιο της καθιερωμένης, ετήσιας συναυλίας της, δίνει στους Λαρισαίους μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ένα μέρος από το ευρύ ρεπερτόριό της, το οποίο περιλαμβάνει μία πλούσια ποικιλία χορωδιακών μουσικών έργων, ελληνικών και ξένων, κάθε εποχής και στυλ, τα οποία έχουν παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία σε αμέτρητες αίθουσες συναυλιών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στη φετινή, ετήσια Συναυλία της, με τίτλο “Amore mio”, η χορωδία θα αποδώσει, για πρώτη φορά στην ογδοντατετράχρονη ιστορία της, ιταλικά τραγούδια, τα οποία όλοι αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και χορέψαμε. Αγαπημένες μελωδίες της γειτονικής μας χώρας, σας προσκαλούν να αφεθείτε σε μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα, συγκίνηση, ευαισθησία, ρυθμό και ρομαντισμό.

Ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης, ο οποίος ενορχήστρωσε τα τραγούδια, τα μέλη της Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης, ο σολίστ Χρήστος Πούρικας και ένα μικρό ορχηστρικό σύνολο προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό της περιοχής μας, την Κυριακή 3 Μαΐου και ώρα 20.30’, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, υποσχόμενοι υψηλού επιπέδου αποδώσεις αγαπημένων τραγουδιών και μελωδιών, όπως τα O sole mio, A casa d’Irene, Torna a Surriento, Cinema Paradiso…

Η συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, με γενική είσοδο 5 €. Εισιτήρια προπωλούνται καθημερινά στο κυλικείο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Να είστε όλοι εκεί!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ