ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ»

Με την σύγχρονη κωμωδία “Οι Κληρονόμοι της Καλλιρρόης” συνεχίζονται οι παραστάσεις της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής» και αυτήν την εβδομάδα. Το έργο ανεβαίνει σε πρωτότυπο κείμενο και σκηνοθεσία του Δημήτρη Χασάπη και σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη. Οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν την Πέμπτη 30 Απριλίου, την Παρασκευή 1 Μαΐου, το Σάββατο 2 Μαΐου και την Κυριακή 3 Μαΐου στις 9 το βράδυ στο αμφιθέατρο του 6ου Γενικού Λυκείου στην Νεάπολη με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ.

Είναι μια ιστορία περίεργη… μια κωμωδία γύρω από το χρήμα, τις κληρονομιές, τα ανεκπλήρωτα όνειρα αλλά και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα…

Κάθε αμάρτημα επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο τη σκέψη, το συναίσθημα και τη συμπεριφορά των χαρακτήρων του έργου και διαστρεβλώνει τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα.

Η Καλλιρρόη είναι μια 65αρα χήρα, ιδιαιτέρως πλούσια, με χιούμορ, αφελής, που της αρέσουν οι φάρσες, τα πάρτυ και τα έργα τέχνης καθώς είναι μανιώδης συλλέκτρια.

Λατρεύει το δίκαιο και την καλοσύνη και δεν ανέχεται με τίποτα την αδικία. Χωρίς παιδιά, λόγω του σύντομου γάμου της με τον Μορίς Καμπανί, γάλλου πάμπλουτου επιχειρηματία, που πέθανε δυο χρόνια μετά τον γάμο τους, και μοναδική κληρονόμος του.

Η Καλλιρρόη ή καλύτερα θεά Κάλι, είναι γενναιόδωρη με όλους γύρω της, για αυτό και περιστοιχίζεται από πολλά ανίψια, αδέρφια και ξαδέρφια, τα οποία περιμένουν όλα κάτι από αυτήν. Άλλος ένα σπίτι, άλλος μια επιχείρηση και άλλος… απλώς να πεθάνει. Η Καλλιρρόη είναι όμως αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο…

Παίζουν με αλφαβητική σειρά : Χριστίνα Ανδρέου, Μαρίνα Αρχοντούλη, Δημήτρης Ζαφειρούλης, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Ανδρομάχη Μπόκαρη, Στέργιος Πασχούδης, Κατερίνα Πουρουτίδου,  Μαρία Ράπτη, Νίκη Φασούλα, Γιάννης Χαρισμαΐδης και ο Δημήτρης Χασάπης.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ