ΤΟ ρολόι ΤΗΣ APPLE ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΤΑ …ΤΑΤΟΥΑΖ

Μια παραξενιά έχει το ρολόι της Apple: δεν λειτουργεί τόσο καλά, αν τύχει να έχετε τατουάζ στον καρπό σας.

Μετά από καταγγελίες που εμφανίστηκαν στο Reddit και άλλα sites, το iMore blog διερεύνησε το θέμα και το επιβεβαίωσε: “Μετά από μερικές σύντομες δοκιμές, είμαστε σε θέση να συμφωνήσουμε με αυτές τις πρώτες αναφορές, αν το τατουάζ σας συμβαίνει να είναι σε πιο συμπαγές, σκούρο χρώμα”. Το μελάνι προφανώς εμποδίζει τους αισθητήρες του ρολογιού να ανιχνεύουν την επαφή με το δέρμα και να μετρούν τη ροή του αίματος.

Δεν πρόκειται για ήσσονος σημασίας ενόχληση σε όσους χρησιμοποιούν το ρολόι για να παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό τους, σημειώνει το CNNMoney. Αν το ρολόι δεν …καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε καρπό, ο χρήστης δεν μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις, να πραγματοποιεί κλήσεις, ή να χρησιμοποιεί ορισμένες εφαρμογές της Apple.

Η Apple μάλλον θα χρειαστεί να «πειράξει» λίγο τους αλγόριθμούς της για να διορθώσει το πρόβλημα στο εγγύς μέλλον, αναφέρει το Verge. Εν τω μεταξύ, προσθέτει, τα άτομα με τατουάζ που μπορεί να σκέπτονται να επισκεφθούν ένα κατάστημα της Apple, ας δοκιμάσουν το ρολόι πριν καταθέσουν τα χρήματά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ