ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 17ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Στα χέρια αστυνομικών βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο ανήλικος αθίγγανος, ο οποίος αναζητούνταν τα τελευταία 24ωρα μαζί με τον 30χρονο αλλοδαπό για την ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε στη συνοικία των Παλαιών, ξημερώματα της Πρωτομαγιάς.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνεχίζουν τις εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου, ο οποίος με το ΙΧ αυτοκίνητό του (μετά από προτροπή του 17χρονου) κινήθηκε εναντίον του 29χρονου θύματος και τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: “Συνελήφθη, σήμερα (02-05-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ο 17χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα χθες (01-05-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα της προαναφερόμενης Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη ο 17χρονος ημεδαπός, ο οποίος μαζί με 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, παρέσυραν με πρόθεση με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο τον 29χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του συνεχίζονται.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ