ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η Αναγέννηση κέρδισε 2-1 τον Τύρναβο στο θεσσαλικό ντέρμπι των πλέι άουτ του φετινού πρωταθλήματος της β’εθνικής. Η Καρδίτσα σημείωσε την πρώτη της νίκη στην προσπάθειά της για την παραμονή ενώ ο Τύρναβος παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.

Η ομάδα του Τυρνάβου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά στάθηκε άτυχη αφού μόλις στο 3’ το δυνατό σουτ του Μιλουτίνοβιτς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου, που είχε εξουδετερωθεί και απλά παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας.

Στον Τύρναβο ανήκε και η δεύτερη φάση του παιχνιδιού στο 21’ με τον Παληγεώργο, ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κουτσόπουλο.

Και ενώ ο Τύρναβος έχασε τις αυτές ευκαιρίες ήλθε το 1-0 για την Καδίτσα στο 25’ σε μια άτυχη στιγμή για τον Τύρναβο αφου το γκολ ήλθε από κόντρα του Τζέκου με τον Σουλιώτη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη.

Το γκολ πείσμωσε τους παίκτες του Τυρνάβου που κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 29’ με τον Καραμανλή με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι παίκτες του Χαραλαμπίδη συνέχιζαν να πιέζουν και στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 49’ με τον Παληγεώργο ο οποίος μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα πλάγια, σούταρε και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Παρά την υπεροχή του Τυρνάβου η Καρδίτσα ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ στο 58′ αφού μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Τζέκο ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το δεύτερο γκολ της Αναγέννησης και παρά τις αλλαγές που έκανε ο Χαραλαμπίδης ο Τύρναβος δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει με 2-1.

Αναγέννηση Καρδίτσας(Σ.Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Κουλίδης (Μπιτέλης), Τζέκος (Παναγιωτόπουλος), Πέεφ, Σαϊν (Βουτσιάς)

Τύρναβος(Απ.Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιαννός, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Σουλιώτης, Ντατίδης (Οττα), Παληγεώργος Αλεξίου), Γεωργίου (Ιβανίδης), Γκούρτσας, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ