Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Όλοι μας καθημερινά πρέπει να ικανοποιήσουμε τη βιολογική μας ανάγκη με την επίσκεψη της τουαλέτας. Για τους πολλούς η χρήση της τουαλέτας είναι ελεγχόμενη και φυσικά επιλέγουν αυτήν του σπιτιού τους,  εκτός  έκτακτης ανάγκης.

Υπάρχουν όμως συνάνθρωποί μας για τους οποίους η ανάγκη χρήση τουαλέτας , δεν είναι ελεγχόμενη και μάλιστα είναι αναγκαία άμεσα και πολλές φορές την ημέρα και μάλιστα με μεγάλη πίεση συνοδευόμενη και από πόνους

Οι συνάνθρωποι μας αυτοί είναι οι ασθενείς με τις χρόνιες παθήσεις, CROHN και ΕΛΚΩΔΟΥΣ ΚΟΛΙΤΙΔΑΣ.

Πολλές φορές το πρόβλημα αυτών των ασθενών δεν γίνεται κατανοητό και καμία φορά αντιμετωπίζεται με σκωπτικό τρόπο ακόμα και από φίλους με αποτέλεσμα να γίνεται  ακόμα μεγαλύτερο και πολλοί από αυτούς τους ασθενείς να αισθάνονται άσχημα και να αποφεύγουν να κυκλοφορούν άνετα σε δημόσιους χώρους.

kolitΟ πανελλήνιος σύλλογος ασθενών με τις παραπάνω ασθένειες,  θέλει να κάνει γνωστό το πρόβλημα και κυρίως να απευθυνθεί στους επαγγελματίες όλων των χώρων, να αντιμετωπίσουν με κατανόηση το πρόβλημα των ασθενών αυτών και να διευκολύνουν αν είναι δυνατόν.  Ο σύλλογος εκδίδει  για τους ασθενείς- μέλη του συλλόγου τη διπλανή κάρτα πιστοποίησης.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε και από εδώ,  να ενημερώσουμε τις υπηρεσίες ελέγχου στάθμευσης , των Δήμων αλλά και της Αστυνομίας για το πρόβλημα αυτό, κάποιων ανθρώπων, ώστε να δείχνουν κατανόηση αν συναντήσουν κάποια προσωρινή παράνομη στάθμευση ενός αυτοκίνητου που θα έχει σε εμφανές σημείο τη κάρτα αυτή.

  • Με τη δημοσιοποίηση αυτή θέλουμε να κάνουμε κάθε ασθενή με τις ασθένειες αυτές να μη αισθάνεται άσχημα για το πρόβλημα του .
  • Καλούμε κάθε ασθενή να γίνει μέλος του συλλόγου.
  • Καλούμε καθένα που διάβασε την ανακοίνωση μας αυτή, να δει με κατανόηση το πρόβλημα αυτό και να έχει θετική θέση σε κάθε περίπτωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ