ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ Μ. ΜΑΡΚΕΣΙΝΗ

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι η Μαρία Μαρκεσίνη, η ελληνικής καταγωγής διεθνής κλασική πιανίστα και τζαζ ερμηνεύτρια, έρχεται στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες, μαζί με το πολυβραβευμένο γερμανικό συγκρότημα Klazz brothers και η μία θα δοθεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Με συχνές εμφανίσεις στα επίσημα προγράμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών σκηνών, όπως το Concertgebouw του Amsterdam, το North Sea Jazz Festival, την Nikolaizaal στο Potsdam της Γερμανίας, το De Doelen του Rotterdam, τα Τζαζ Φεστιβάλ της Ελβετίας, Γερμανίας, Μολδαβίας, Ολλανδίας και εμφανίσεις σε πολλά ευρωπαϊκά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα, η Μαρία Μαρκεσίνη έχει κερδίσει κριτικούς και κοινό, που τη χαρακτηρίζουν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του καιρού μας.

Κι εμείς, θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 21.00, αρκεί να εξασφαλίσουμε ένα εισιτήριο στη χαμηλή τιμή (10 ευρώ) που εξασφάλισε για όλους η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Ξεκίνησε η προπώληση: από Τρίτη 5/5 – Πέμπτη 7/5 από τις 9.00-13.30 και 19.00-21.00 στη γραμματεία στον 1ο όροφο και την Παρασκευή 8/5 από τις 9.00-13.30 στη γραμματεία στον 1ο όροφο και 18.00-21.00 στο αίθριο του ΔΩΛ

Και καλή ακρόαση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ