ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Ανακοίνωση με την οποία θυμίζει τον τρόπο που συμπεριφερόταν ο Στ. Θεοδωράκης, ως δημοσιογράφος  στη Χρυσή Αυγή, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, για να απαντήσει ουσιαστικά στις προτροπές του αρχηγού του Ποταμιού, προς τον πρωθυπουργό ώστε να πάψει να συνομιλεί με το κόμμα του τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση τονίζονται τα παρακάτω:

“Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του φερόμενου ως πολιτικού κόμματος «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», προέτρεψε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάψει να συνομιλεί με το κόμμα του (ΣΥΡΙΖΑ) και να προχωρήσει σε συμφωνία με τους εταίρους. Δεν μας εκπλήσσουν αυτά τα μαθήματα δημοκρατίας που παραδίδει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τα κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα έκανε και το 2012 όταν σε μια από τις megaλες εκπομπές του φιλοξένησε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο σε μια αποκαλυπτικά φιλική συνέντευξη (https://www.youtube.com/watch?v=1P7HVQWj7zE) . Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης πίνει με άνεση καφέ από την χρυσαυγίτικη κούπα, δείχνοντας να απολαμβάνει την παρέα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Είναι προφανές πως ο κ. Θεοδωράκης είναι μια μαριονέτα του μνημονιακού διαπλεκόμενου συστήματος εξουσίας, χωρίς να μπορεί να κρύψει την φασιστική του φύση. «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» ξεχειλίζει φασισμό. Το θέμα είναι το εξής: τα «ψάρια» που κολυμπούν πανευτυχή μέσα του (βουλευτές, στελέχη, κ.ά.), δεν ξέρουν τι εστί Θεοδωράκης; Ή κάνουν πως δεν ξέρουν; Ή δεν θέλουν να ξέρουν;

(https://www.youtube.com/watch?v=1P7HVQWj7zE)

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ