ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου, οι Έλληνες οινοπαραγωγοί περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να επισκεφτείτε  τα οινοποιία Μίγα Δημήτρη Ζαφειράκη Χρήστου, Γιάτσα Ιωάννη, Σταυράκη Θεόδωρου, και αδελφών Παπρά, να μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, να γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιμάστε το εξαιρετικά Επώνυμα Κρασιά.

Τα οινοποιεία των κ. Μίγα Δ. και Ζαφειράκη Χρ. βρίσκονται τρία χιλιόμετρα εκτός πόλης Τυρνάβου στο δρόμο προς το Δαμάσι, ενώ τα άλλα τρία βρίσκονται εντός της πόλης του Τυρνάβου. Οι ώρες επίσκεψης είναι και για τις δύο ημέρες 11:00 πμ έως 18:00 μμ. και η είσοδος είναι δωρεάν.

O Δήμος Τυρνάβου στηρίζει και προωθεί την εκδήλωση αυτή στα πλαίσια των δράσεων για την καθιέρωση του Τυρνάβου ως πόλης του κρασιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ