Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

«Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία με το λαό να έχει πληρώσει ακριβά τη σκληρή λιτότητα, ωστόσο όλοι θα πρέπει να καταλάβουμε πως το μόνο ασφαλές… γήπεδο παραμένει το ευρωπαϊκό. Τα προεκλογικά παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν να χρεοκοπούν, ας ελπίσουμε πως δεν θα χρεοκοπήσει  και η χώρα».

Αυτά τόνισε την Παρασκευή μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, που βρέθηκε στη Λάρισα ως κεντρικός ομιλητής πολιτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο η Ν.Ε Λάρισας του κινήματος, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε με σκληρή γλώσσα τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα  και τις υπαναχωρήσεις στο θέμα του ΕΝΦΙΑ, όσο και για τον Αντώνη Σαμαρά και τα «… περίφημα Ζάππεια», υποστηρίζοντας παράλληλα πως «εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως εθνική προσπάθεια για να βγούμε από την κρίση και το ΠΑΣΟΚ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση».

Σημειώνεται ότι οι προσυνεδριακή διαδικασία συνεχίζεται σε όλη τη χώρα ενόψει του συνεδρίου του κόμματος στις 5, 6 και 7 Ιουνίου, ενώ μέχρι της 24 Μαΐου  θα ολοκληρωθεί η επιλογή των συνέδρων και θα ακολουθήσει η εκλογή προέδρου από τη βάση στις 14 Ιουνίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ