ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο 19ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Με υψηλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Πλατεία Χατζηπέτρου στα Τρίκαλα, ο 19ος Ποδηλατικός Γύρος της πόλης, στη μνήμη του Βασιλείου Τσαρουχά. Την εκκίνηση έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός,

ενώ τους τρεις αθλητές που τερμάτισαν πρώτοι, βράβευσαν ο κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Τα Τρίκαλα έχουν παράδοση στο ποδήλατο. Είναι στο DNA των τρικαλινών το ποδήλατο, καθώς η πόλη των Τρικάλων έχει βγάλει μεγάλους αθλητές. Είναι μια σημαντική  διοργάνωση που διεξάγεται για 19η χρονιά, έχει αγκαλιαστεί από όλους, γίνεται με συνένωση δυνάμεων, κάτι που χρειαζόμαστε σήμερα και είναι ένας αγώνας που δίνει μια διαφορετικότητα στην καθημερινότητα, αποφορτίζει τον κόσμο. Και όλοι μας ξέρουμε ότι κάθε άθλημα δίνει χρόνια στη ζωή και η ζωή στα χρόνια και κάνει δυνατούς χαρακτήρες,  αλλά και ανθρώπους που να αγωνίζονται.

6 2Θέλουμε μια Θεσσαλία με περισσότερο ποδήλατο, για αυτό και έχουμε πολλά ανάλογα έργα που βοηθούν τα αθλήματα και το ποδήλατο, κάνουμε δρόμους ασφαλείς και έχουμε έναν μεγάλο στόχο, να κάνουμε το ποδηλατοδρόμιο για το οποίο εμείς έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και περιμένουμε από το Δήμο να ολοκληρώσει εκεί τις απαραίτητες διαδικασίες και να ξεκινήσουμε τις εργασίες.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ